Resultat af
Kundetilfredsheds
måling 2016

1. Tilfredshed med arbejdet: Gennemsnitskarakter: 4,9

2. Tilfredshed med information & vejledning om priser: Gennemsnitskarakter: 4,9

3. Vil du/I anbefale bedemanden til andre?
Ja: 100% - Nej: Ingen

Det er udfra skalaen 1-5 hvor 5 er det bedste.

Læs vores udtalelser her.

 • Bedemand-per-rasmussen-roedding-begravelse-roedding-bedemand-min-sidste-vilje.jpg
 • Bedemand-per-rasmussen-Gudenaadalens-begravelsesforretning-bjerringbro-natur.jpg
 • Gudenaadalens_begravelse_ulrstrup_ved_jernbane.jpg
 • Bedemand-per-rasmussen-gudenaadalens-begravelse-bjerringbro.jpg
 • Gudenaadalens_begravelsesforretning_Kirke_Bjerringbro_banner.png
 • Bedemand_Per_Rasmussen-ved-dodsfald-ulstrup-begravelse.jpg
 • Gudenaadalensbegravelsesforretning-messe-bjerringbro-19-april-2015.png
 • Gudenaadalens-Begravelse-bisaettelse-Langaa-Bjerringbro-gammel-elvaerk.png
 • Gudenaadalens-Begravelse-slider-ny-adresse.png
 • Bedemand_Per_Rasmussen-ulstrup-begravelse.jpg
 • bedemand-per-rasmussen-tradition-og-etikette.jpg
 • bedemand-per-rasmussen-viborg-begravelsesforretning_forside-kontakt2.jpg
 • Gudenaadalens-begravelsesforretning-mc-begravelser.png

Bedemand i Rødkærsbro

Hvis I har behov for en lokal bedemand i og omkring Rødkærsbro, er Gudenådalens Begravelsesforretning det oplagte valg. Her er I sikre på at få en smuk begravelse eller bisættelse – præcis efter jeres og/eller afdødes ønsker. Vi har mere end 30 års erfaring inden for branchen og området, hvilket giver os et unikt kendskab til hhv. Vindum kirke, Brandstrup kirke, Højbjerg kirke, Elsborg kirke og Sdr. Ring kirke. Lige som vi også har stor indsigt i kapeller og eventuelle lokale traditioner og skikke.

Den første tid efter et tab, uanset om det er ventet eller uventet, kan være nærmest uoverskuelig. Der er en ny virkelighed at forholde sig til – en uvant situation, hvor der er mange praktiske ting, der skal klares, herunder at dødsattesten der skal indleveres, og der skal anmodes om begravelse eller kremering. De praktiske ting i forhold til begravelse eller bisættelse kan I trygt overlade til os – vi kan yde en absolut service, så I ikke behøver bekymre jer om praktik.

Begravelse i Rødkærsbro

Som jeres lokale bedemand hjælper vi med alle de praktisk forhold, der måtte gøre sig gældende i forhold til begravelsen. Der er mange ting at tage stilling til i forbindelse med et dødsfald – samtidig med at sorgen og savnet trænger sig på.

Vi har bred erfaring og ekspertise i begravelser, og den trækker vi på gennem hele processen. Det gør, at I som pårørende trygt kan overlade det praktiske til os, hvis I ønsker at koncentrere jer om jeres tab. Ønsker I at stå for dele af begravelsen, kan det naturligvis også lade sig gøre – vi arbejder i tæt samarbejde med jer som pårørende, naturligvis ud fra jeres ønsker.

Med vores lange erfaring i begravelser fra Vindum kirke, Brandstrup kirke, Højbjerg kirke, Elsborg kirke og Sdr. Ring kirke er I sikret en smuk og mindeværdig afsked med jeres kære. Vi tilstræber at arrangere begravelsen efter de ønsker, I og/eller afdøde måtte have, lige som vi støtter og vejleder, hvor I har behov for det. Nogle af de vigtigste værdier hos Gudenådalens Begravelsesforretning er nærhed og værdighed, og det er det, I får, når I vælger os.

Bisættelse i Rødkærsbro

Lige som med begravelser, gør det sig gældende, at I trygt kan overlade al praktisk omkring bisættelse i Vindum kirke, Brandstrup kirke, Højbjerg kirke, Elsborg kirke og Sdr. Ring kirke til os.
Vi har lang erfaring i bisættelser – også i nævnte kirker – og ved derfor, hvordan det skal arrangeres bedst muligt med hensyn til de lokale skikke og traditioner, der måtte være, så bisættelsen forløber så smuk og mindeværdig som muligt. Vi står for alle procedurerne og det praktiske i det omfang, I ønsker at overlade det til os. Det giver jer som pårørende tid og rum til at koncentrere jer om hinanden og jeres savn.

Bedemænd i lokalområdet

Hvis I ønsker det, kommer vi meget gerne hjem til jer og taler begravelsen eller bisættelsen igennem. Uanset om den skal foregå fra Vindum kirke, Brandstrup kirke, Højbjerg kirke, Elsborg kirke eller Sdr. Ring kirke finder vi sammen ud af, hvilke opgaver, der skal udføres, og hvilke bestillinger, der skal foretages.

Der er f.eks. en række formaliteter, der skal klares i forbindelse med et dødsfald. Dem hjælper vi naturligvis gerne med, lige som vi også kigger på særlige ønsker fra afdøde og/eller pårørende. Vi bestiller desuden gerne tid til højtideligheden for jer; med vores store lokalkendskab i området kan vi vejlede jer i alle spørgsmål, både når det drejer sig om steder at holde mindesammenkomst efter højtideligheden, bestille blomster hos blomsterforhandlere, bestille en gravsten, indrykke dødsannonce, mv.

Hos Gudenådalens Begravelsesforretning giver vi altid et uforpligtende overslag på prisen. Kiste, pynt, mv. koster alt sammen, så det er en god idé at tale økonomi tidligt i forløbet, så der ikke er noget, der kommer bag på jer.

Kontakt os på telefon: 8668 1130 – vi sidder klar ved telefonen og ser frem til at tale med jer.

Send os en mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.